Beginnersbootcamp

– Let op, Het is niet mogelijk om met een rittenkaart mee te doen aan de 8 weekse cursus. De vaste kosten voor de cursus bedragen €65 voor 8 weken.

Start nieuwe groep:

 • Maandag 3 september om 19:00 uur tot 20:00 uur
 • Woensdag 5 september om 19:00 uur tot 20:00 uur

Beginnersbootcamp bij This is Fit =

 • Trainingen opgesteld door bewegingswetenschapper
 • Programma goedgekeurd door fysiotherapeuten
 • Ideaal na blessure, zwangerschap of lange periode zonder bewegen
 • Op een gezellige manier je grenzen verleggen
 • Er op gericht om plezier in het sporten te hebben
 • Kleine groepen voor veel persoonlijke aandacht
 • Starten vanaf onze locatie naast HSV Sport
 • Voordelig! Slechts €65,- voor 8 weken

BEGINNERSBOOTCAMP BIJ THIS IS FIT

Bootcamp heeft een vrij hard imago, vaak gegeven door een drillsergeant zonder enig empathie of humor. Bij This Is Fit bewijzen wij dat het ook op een leuke manier kan. In het nieuwe jaar starten wij wederom voor alle beginnende sporters, jong en oud met een nieuwe beginnersbootcamp groep! Voel je je nog niet zeker genoeg om mee te doen met de reguliere lessen maar wil je het sporten toch graag oppakken om wat voor reden dan ook? Nog niet overtuigd genoeg van je eigen hardloop-conditie? Vind je de fitness-oefeningen niet duidelijk die je overal ziet? Dan is de beginnersbootcamp wellicht iets voor jou!

STARTEN VANAF NUL

Doe mee met de cursus en je kan na 8 weken instromen bij alle reguliere of low intensity bootcamp lessen! We beginnen vanaf NUL dus letterlijk iedereen kan instromen. Ook ideaal na een revalidatie periode! Niet ieder lichaam is hetzelfde, dus soms moeten er individuele aanpassingen in de training plaatsvinden. Daarom werken we in kleine groepen voor veel persoonlijke aandacht en de juiste belasting van je lichaam.

WAT TRAINEN WE?

Alle standaard fitness-oefeningen komen aan bod en worden in detail uitgelegd voor een correcte uitvoering met zo min mogelijk kans op blessures. (Bijv. squat, lunges en burpees). De conditie wordt zodanig verbeterd dat je na 8 weken zonder moeite een stuk kan hardlopen en alle oefeningen goed volhoudt. Niet alleen het hoe maar ook het waarom van de oefeningen en instructies worden uitgelegd. Zo weet je ook waarom je de oefeningen doet en waarom het goed voor je lichaam is!

WIE GEVEN DE TRAINING?

Trainingen worden uitgevoerd door Joren Holthuijsen, eigenaar van This Is Fit en al jarenlang Personal Trainer/Coach en bootcamp instructeur. De beginnerscursus bestaat uit 1 groepstraining per week met je eigen vaste groep. Verder krijg je een wisselende huiswerk-training voor buiten de training om. Mocht je een keer niet kunnen kan je altijd met de trainer overleggen om de les op de andere dag in te halen!

TRAININGSLOCATIE

Alle trainingen starten vanuit onze sportlocatie gevestigd op de Hondsdraf 47 te Zwaag. Hier heb je de mogelijkheid om je om te kleden en je spullen achter slot en grendel achter te laten. Ook hebben we een grote sporthal waardoor we de mogelijkheid hebben om zo nu en dan een bootcamp (gedeeltelijk) binnen te geven! Tevens zorgt This Is Fit ervoor dat er iedere training iemand aanwezig is die je eigen flesje water meeneemt voor tijdens de training.

TRAININGSTIJDEN EN KOSTEN

Door de kleine groepen is er beperkt plaats voor deelnemers dus twijfel niet te lang. Uitdagend? Zeker! Maar stel je eens voor hoe je jezelf na deze 8 weken voelt.

Start beginnerscursus:

 • Maandag 3 september om 19:00 uur tot 20:00 uur
  Woensdag 5 september om 19:00 uur tot 20:00 uur

Voor het volledige rooster klik hier!

De kosten voor de cursus bedragen €65,- per persoon.