Ons team

This is Fit

In mei 2015 zette This is Fit de eerste stappen met gratis trainingen vanaf het station in Hoorn. Nadat we merkten dat er veel animo was zijn we verhuisd naar een anti-kraak ruimte in het oude Philipsgebouw aan de Holenweg om in januari 2016 de stap te zetten naar de huidige locatie ‘Sportcomplex Risdam-Noord’.

Met een enorme sporthal, 4 sportvelden en een heerlijk park kunnen we bij This is Fit veelzijdige trainingen aanbieden. Of het nu om een Bootcamp, een 10 weeks Afvalprogramma of Personal Training; er is genoeg ruimte om iedere sporter de ruimte te geven die ze nodig hebben.

Met een team van toppers (zie onder) proberen we er iedere dag weer voor te zorgen dat iedereen die bij ons sport met een glimlach naar huis gaat. Want sporten moet bovenal leuk zijn. Verwacht bij ons geen opgefokte bodybuilders of fitgirls die meer op Instagram zitten dan dat ze aan het sporten zijn, maar gewoon gezellige en leuke mensen die lekker willen sporten.

– Team This is Fit

Onze trainers

Boris Pits

Boris is sinds deze zomer afgestudeerd sportkundige en heeft ervoor gekozen om bij ons een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij heeft mede door zijn opleiding de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan in het begeleiden van individuen en groepen tijdens het sporten. Daarnaast heeft hij ook veel geleerd op het gebied van voeding. Boris zal veel te vinden zijn bij This Is Fit. Hij zal zich onder andere bezig gaan houden met het geven van verschillende bootcamps, reguliere workouts en personal training. Hij heeft er veel zin in en hoopt de komende tijd met iedereen verder kennis te kunnen maken!

Joren Holthuijsen

Per 1 juli 2015 is het This Is Fit team versterkt met Joren Holthuijsen. Joren is een welbekend gezicht binnen sportend Hoorn, met 8 jaar werkervaring bij Sportcentrum de Vredehof is hij veruit de meest ervaren trainer binnen This Is Fit. Joren is verantwoordelijk voor het sportieve gedeelte, de trainers, voedingsadviezen, bedrijfstraining en Personal Training. Verwacht veel humor afgewisseld met een strenge aanpak als je bij Joren komt trainen! Je gaat gegarandeerd met een moe lichaam en grote glimlach naar huis na een training van deze topper! Als je vragen voor Joren hebt of heb je iets leuks te melden, kan je altijd even een mailtje sturen naar joren@thisisfit.nl!

Merel Sas

Jullie kennen Merel vanaf dat ze stage bij ons kwam lopen. Ondertussen is ze gegroeid tot een goede en gemotiveerde trainer bij This is Fit. Op dit moment geeft ze de reguliere bootcamp en is ze zichzelf nog steeds aan het ontwikkelen, dit keer met de opleiding tot Personal Trainer. Wie weet zien jullie haar binnenkort ook staan als volwaardig Personal Trainer bij ons! Ook de obstacle runs zijn nog een grote passie voor Merel. Dit enthousiasme zal je ook terug zien bij de leuke en uitdagende trainingen van Merel.

Floris Zuurbier

Floris is er al bij sinds de aller allereerste This is Fit training (toen we nog bij het station startten) en we zijn blij om aan te kondigen dat hij ons per februari 2016 ondersteund op het gebied van voeding. Floris zijn kracht ligt, mede dankzij meer dan 20 jaar ervaring als kok, met name op het gebied van duurzame, biologische (uit eigen moestuin!), gezonde gerechten. Floris sport zelf bijna iedere dag van de week (basketball, krachttraining, duurloop, bootcamp) en heeft er bijna een sport van gemaakt om hier zo effectief mogelijk bij te eten. Floris geeft onze volgers zo nu en dan tijd heerlijke, gezonde en betaalbare tips voor gerechten via deze Facebook, tevens gaat hij zich bezighouden met de voedingstips en leer voor de Afvalbootcamp, onze voedingsschema’s en het This is Fitplan.